Kun je huren zonder inkomen?

kan-je-huren-zonder-inkomen?
Image source - Pexels.com

Image Source: FreeImages‍

inhoudsopgave

Veel potentiële huurders worstelen met de hoge kosten van huisvesting in sommige steden. Goedkope huurwoningen gaan vaak snel weg, net als betaalbare appartementen met nutsvoorzieningen. Maar niet elke potentiële huurder voldoet aan deze normen. Sommige mensen hebben geen inkomen en weinig hoop om dat binnenkort te verwerven. Wat kunnen zij doen? Lees verder voor meer informatie over hoe u kunt huren zonder inkomen en zonder medeondertekenaar. Deze tips moeten u helpen uw huuraspiraties te realiseren, waar u ook woont. Als je worstelt om betaalbare huisvesting te vinden omdat je geen bron van inkomsten hebt, een kleine hoeveelheid spaargeld, of geen activa, dan geeft dit artikel je een aantal nuttige tips over waar je goedkope huur kunt zoeken, zelfs als je weinig geld hebt. Veel verhuurders eisen dat huurders een minimumbedrag aan inkomen hebben als voorwaarde voor het huren van hun woning, maar er zijn altijd uitzonderingen waarbij financiële omstandigheden een rol spelen bij het bepalen of je in aanmerking komt voor een woning.

Betaalbare huisvesting vinden als je geen inkomen hebt

Als je geen inkomen en geen vermogen hebt, is het vinden van betaalbare huisvesting een serieuze uitdaging. Sommige mensen kunnen in een door de overheid gesteunde woning wonen als ze aan de voorwaarden voldoen, maar anderen komen daar niet voor in aanmerking. En zelfs als dat zo is, kunnen de wachtlijsten extreem lang zijn. Veel mensen zonder inkomen vinden het ook moeilijk om een medeondertekenaar voor een huurcontract te krijgen. Verhuurders die medeondertekenaars accepteren, verwachten een bepaald inkomensniveau, dat veel mensen zonder inkomstenbron niet hebben. Maar er zijn mogelijkheden om goedkope huur te vinden, zelfs als je geen inkomen of vermogen hebt. Ze zijn misschien niet gemakkelijk, maar ze bestaan.

Uw credit score gebruiken om goedkope huur te krijgen

Als u geen inkomen hebt maar wel een behoorlijke kredietscore, kunt u misschien een verhuurder overtuigen om aan u te huren zonder medeondertekenaar. Als u een verhuurder zover kunt krijgen dat hij uw belofte om de huur te betalen accepteert, kunt u goedkope huur krijgen in een situatie waarin dat voor andere mensen niet mogelijk is. Er bestaan verschillende websites waarmee je een verhuurder kunt vinden die een belofte om de huur te betalen zonder medeondertekenaar aanvaardt. Rentberry en Rent Steer zijn twee van zulke sites.

Zoek naar huuraanbiedingen in gebieden met een laag inkomen.

Als je goedkope huur wilt vinden, is een van je beste strategieën om te zoeken naar huuraanbiedingen in gebieden met lage inkomens. Als je in een gentrificerende stad woont, kun je misschien goedkope woonruimte vinden, maar dat zal waarschijnlijk moeilijk zijn. Als je in een gebied met een laag inkomen woont en geen inkomen hebt, heb je meer kans om een verhuurder te vinden die aan je wil huren zonder medeondertekenaar. Zoek naar aanbiedingen in gebieden met lage inkomens die niet veel inkomen vereisen.

Sluit vriendschap met een huidige huurder en vraag om huurvermindering.

Je kunt ook bevriend raken met een huidige huurder en hem vragen je te helpen de huur te verlagen. Veel verhuurders bepalen hun huurtarieven aan de hand van de vierkante meters van de woning. Als een eenheid onderbezet is, kunt u proberen te onderhandelen over een goedkopere huurprijs, vooral als u geen inkomen heeft. Als een huurder bijvoorbeeld een eenpersoonskamer heeft, kunt u vragen of u de ruimte met hem kunt delen. Als een verhuurder rekent op basis van de vierkante meter van de woning, bespaart u geld op de huur. U kunt misschien ook een lager tarief bedingen als u belooft wat reparaties en onderhoud aan de woning te doen.

Kijk in de krant naar advertenties voor betaalbare woningen.

In kranten staan vaak advertenties voor betaalbare woningen. Er zijn meestal veel mensen die snel een woning moeten vinden, waardoor verhuurders vaak hun huurtarieven moeten verlagen. Als je geen inkomen en geen vermogen hebt, moet je een advertentie vinden die niet veel inkomen vereist. Maar veel van deze advertenties zijn ook specifiek over aan wie ze willen verhuren. U zou kunnen beginnen met een paar van de grotere kranten in uw omgeving, zoals de New York Times en de Los Angeles Times. Je zou ook kunnen zoeken naar advertenties in etnische kranten die zich richten op gemeenschappen met lage inkomens. De Asian Journal, de Hispanic Times, en de African American News hebben rubrieken waar mensen zoeken naar betaalbare huisvesting.

Bottom line

Als je geen inkomen hebt maar toch goedkope huur wilt vinden in een gebied met lage inkomens, moet je vindingrijk zijn. Zoek naar huuraanbiedingen in gebieden met lage inkomens, en sluit vriendschap met een huidige huurder om huurverlaging te vragen. U kunt ook uw kredietscore gebruiken om goedkope huur te krijgen. Als je geen inkomen hebt, kan het een uitdaging zijn om een betaalbare woning te vinden. Je moet ijverig zoeken en bereid zijn om in lage-inkomensgebieden te zoeken.

Gerelateerde blogs

Je hebt misschien ook interesse in:

utrechtse-slotenmaker

Utrechtse slotenmaker

Inhoudsopgave Vraag het bij uw lokale ijzerhandel Controleer online beoordelingssites Vraag het aan vrienden en familie in Utrecht Check slotenmakersbureaus bij u in de buurt

Dagelijks nieuws direct in je mailbox.